Fra glade kunder:

Kære Allan
Jeg har haft susende travlt og fik ikke lejlighed til at slutte af med og takke dig for din indsats på vores aften den 18. august på Langelinie Pavillonen.
Tak for din musik, din måde at være på og at du leverede det der skulle til for at vi endte op med at have en fuldstændig fantastisk aften.
Jeg var meget begejstret for hele din levering på dagen og aftenen lige fra start til slut J
Vi kommer helt sikker tilbage til dig en anden gang.
Hilsen
Benedikte/ Falck Healthcare

Afterski fest
Allan er super dygtigt, venlig, profesionel og fleksibel. God lyd til god pris! Varmt anbefales!
Anmeldt af Peter Møller d. 9. december 2017

Fleksibel DJ

DJ Allan Flyverskjul kan varmt anbefales. Allan forstår kunsten at tilpasse sin musik, så det passer perfekt til både arrangement, men også
alderen på gæsterne. Vi har brugt Allan ved flere lejligheder, og har også anbefalet Allan til andre der har benyttet Allan ved deres fest,
og dette med stor succes. Allan er endvidere meget fleksibel, så går festen godt, er det muligt på dagen at forlænge aftalen med Allan. Vi kan
derfor varmt anbefale DJ Allan Flyverskjul, som DJ ved en af jeres kommende fester.
Anmeldt af Pierre Lundby Jensen d. 12. januar 2018

Fantastisk dj!

Allan Flyverskjul spillede til vores konfirmation for vores datter hvor selskabet var meget blandet, vi var faktisk lidt nervøse for om musikken kunne ramme både de unge og de ældre – men det klarede Allan så flot. De gamle var på gulvet til Beatles og andre klassikere og alle de unge forstod han også at få på dansegulvet. En stor tak for en vellykket fest og vi vil uden tøve anbefale ham til alle andre der skal holde fest!

Anmeldt af Pia S Hansen d. 6. august 2021

Bryllupsdisko, absolut en oplevelse værd!

Vi bookede Allan Flyverskjul og Bryllupsdisko til vores bryllup og havde den dejligste fest. Under middagen blev der spillet lækker bossanova og efter hver eneste tale der blev holdt, ramte Allan plet med en sang der refererede til den netop afholdte tale – alle gæsterne bemærkede det og var meget imponerede over den detalje! Efter middagen blev der danset brudevals i en lidt langsommere udgave hvilket Allan også hjalp os med at få på plads, vi fik nemlig ikke lige øvet den så meget på forhånd:) Efter brudevalsen blev der skruet op for musikken og der var fuld knald i dansegulvet lige fra start af. Absolut anbefalelsesværdigt til alle der vil sikre sig en top professionel oplevelse.

Anmeldt af Susanne og Hans d. 12. september 2020

Tak for sidst!

Kære Allan, dejlig overraskelse med video fra dansegulvet efter festen og tusind tak for den gode musik. Og ja, vores gæster hænger ikke i bremsen, men morer sig big time. Ikke mindst når rammerne er der med det helt rigtige musik og drinks:)

Anmeldt af Anders B d. 10. november 2021

Book dj til jeres fest direkte her.