Når det gælder diskotek til jeres sølvbryllup så kan I være helt trygge ved at vælge mig som samarbejdspartner. Jeg har over 20+ års erfaring som dj og har spillet til alle slags fester der findes. Jeg spiller hovedsaligt for det modne publikum, og mit speciale er at ramme det helt rigtige musik der samler alle generationer på gulvet. Jeg opfylder musikønsker fra jeres gæster i løbet af aftenen, så længe der danses til det:)

Opsætningen klares normalt 1 timer før feststart, så det hele er på plads inden gæsterne ankommer. Jeg spiller enten 4 timer efter middagen, eller under hele arrangementet.

Der udarbejdes altid en skriftlig kontrakt, så begge parter ikke er i tvivl om hvad der er aftalt. Ligeledes tales vi ved op til selve festen, i telefonen eller via Teams. I skal være helt trygge ved at vælge mig til at stå for musikken, og alt er aftalt og planlagt i god tid inden.

Ring til mig og få en snak om jeres sølvbryllup – I kan fange mig på tlf. 26172925. I kan også skrive en mail via min kontaktformular så vender jeg tilbage indenfor 24 timer.