Skal I bruge musik til jeres kobberbryllup så kan I med fordel kontakte mig. Jeg har over 20+ års erfaring som dj og har spillet til alverdens forskellige fester. Jeg spiller primært til fester for det modne publikum, og har stor erfaring i at sammensætte musikken så det rammer målgruppen. Dette er også den primære grund til at I skal vælge mig, at jeg har stor erfaring i at tilgodese hele selskabet musikmæssigt. Når det gælder musik til jeres kobberbryllup, så kan I med mig bag roret også være sikker på at alle gæsterne kan komme op og ønske musik – det er jeres fest og det er vigtigt for mig at alle er tilfredse.

Jeg ankommer altid i god tid for at sætte op inden gæsterne dukker op, og anlægget er kompakt og velspillende så det fylder ikke alverden i festlokalet. Jeg tilbyder at spille behagelig dinnermusik under middagen. Efter middagen sørger jeg for at alle får mulighed for at komme på dansegulvet. Når det drejer sig om musik til jeres kobberbryllup, så kan I booke mig enten 4 timer hvor jeg spiller efter middagen, eller I kan booke mig til hele aftenen dvs også under middagen.

Når I vælger at booke musik til jeres kobberbryllup hos mig, så får I altid tilsendt en skriftlig kontrakt. I kontrakten står alle praktiske detaljer omkring arrangementet, herunder dato, tidsrum, adresse, betalingsbetingelser osv. Det er en god sikkerhed for begge parter, at have et stykke papir på hvad der er aftalt. Mit udgangspunkt er, at jeres arrangement skal håndteres top professionelt, I skal være helt trygge ved at have valgt mig som samarbejdspartner. Derfor vil der være styr på alle detaljerne inden festen og I skal ikke være bekymrede for om jeg nu dukker op eller ej.

Ring trygt til mig og få en snak om jeres arrangement – I kan fange mig på tlf. 26172925. I kan også skrive en mail via min kontaktformular så vender jeg tilbage indenfor 24 timer.