Pakke 1: Diskotek til bryllupsfesten efter middagen, 4 timer.
Pris Storkøbenhavn: fra 6.000,-

Diskoteket kan sættes op inden middagen* og derefter ankommer jeg efter middagen. Her begynder jeg at varme gæsterne op mens kaffen nydes. Som regel sidder man og snakker lidt ved bordene mens man kommer lidt i stemning. Typisk lidt i kl. 24 indtager brudeparret dansegulvet og danser brudevalsen, denne har jeg selvfølgelig på repetoiret. Efter brudevalsen starter jeg festen på dansegulvet med toner som alle kan være med på. Vi får danset de gamle af og sætter tempoet op efterhånden som aftenen skrider frem. Min fornemste opgave er at få så mange på dansegulvet som muligt. Jeg holder dansegulvet i gang med den musik som får flest muligt på dansegulvet og spiller blandede hits fra 70’erne og frem inkl. tidens nyeste hits.

(*Gælder kun Stor København, kan aftales ellers mod mindre tillæg)