Dj til bryllupsfest

DJ til bryllupsfesten – løsninger

Fælles for alle bryllupsfester, er at det altid er en af de vigtigste aftener i folks liv. Derfor er det heller ikke lige meget hvem man vælger når det gælder dj til bryllupsfesten. Min styrke som dj ligger i at sammensætte musikken, så alle kan være med. Jeg er kendt som en af de bedste djs i branchen til netop bryllupsfester, og derfor er jeg også tit blevet booket af andre djs når de skal holde bryllup. Jeg har en god fornemmelse for hvilken musik der er god at danse til, og jeg holder konstant øje med hvad gæsterne rykker ud på dansegulvet til. På den måde sikrer jeg at den rigtige musik til jeres bryllupsfest bliver spillet.

Pakke 1: Diskotek efter middagen, dj til bryllupsfesten, 4 timer.
Kontakt for pris.

Diskoteket kan sættes op inden middagen* og derefter ankommer jeg efter middagen. Her begynder jeg at varme gæsterne op mens kaffen nydes. Som regel sidder man og snakker lidt ved bordene mens man kommer lidt i stemning. Typisk lidt i kl. 24 indtager brudeparret dansegulvet og danser brudevalsen, denne har jeg selvfølgelig på repetoiret. Efter brudevalsen starter jeg festen på dansegulvet med toner som alle kan være med på. Vi får danset de gamle af og sætter tempoet op efterhånden som aftenen skrider frem. Min fornemste opgave er at få så mange på dansegulvet som muligt. Jeg holder dansegulvet i gang med den musik som får flest muligt på dansegulvet og spiller blandede hits fra 70’erne og frem inkl. tidens nyeste hits.

(*Gælder kun Stor København, kan aftales ellers mod mindre tillæg)

Pakke 2: Diskotek inkl. dinnermusik under middagen, dj til bryllupsfesten i op til 9 timer.
Kontakt for pris.

Med denne diskopakke får du musik til hele festen. De 9 timer som er inklusive dækker 90% af de fester jeg spiller til.

Jeg ankommer en lille time før start og sætter anlægget op, opsætning tager ca. 30 minutter. Under middagen spiller jeg behagelig lounge/jazz/bossa som man kan sidde og vippe lidt med foden til uden at det virker forstyrrende. Jeg har de 50 mest anvendte festsange i instrumental så jeg kan være underlægning til når der skal synges.
Når bruden eller gommen løber på toilettet, så sørger jeg for at der bliver lavet lidt sjov og ballade og alle kommer op og kysser på den som sidder tilbage. Jeg er kendt for at have fingeren på pulsen under middagen og finde på små ting som binder en sløjfe på oplevelsen. Det kan f.eks. være at der i en af talerne er blevet nævnt at bruden var vild med Robbie Williams, så sørger jeg for at spille et nummer med ham bagefter. Det tager som regel kegler, og det er noget som gæsterne lægger mærke til og husker:)

Efter middagen er der kaffe og her starter jeg med at spille lidt mere dansevenlige toner. Man vil ikke opleve at jeg spiller de største hits lige efter kaffen, af en simple årsag at folk (som regel)ikke danser på dette tidspunkt alligevel. Pr. tradition siger man også at den første dans er brudeparrets. Jeg sørger for at få folk i stemning men på et niveau hvor de ikke slippes helt løs.

Inden kl. 24 er der selvfølgelig brudevals og den har jeg naturligvis på lager. Derefter sørger jeg for at få så mange på dansegulvet fra start af og holde gryden i kog. Jeg har over 10.000 dansevenlige numre på repetoiret og man kan frit komme op og ønske musik i løbet af aftenen. Skulle der blive ønsket et nummer som jeg ikke har med har jeg altid mulighed for at afspille det via Spotify. Jeg bruger mikrofon til husbehov, hvilket betyder at jeg ikke står og råber i mikrofonen hvis der ikke er behov for det. Jeg laver selvfølgelig lidt sjov og spas ind imellem hvis der er stemning for det.

Pakke 3: Diskotek til firmafesten, musik til festen i op til 5 timer.
Kontakt for pris.

5 timers nonstop styr på dansegulvet. Du slipper for at medarbejderne slås om hvem der skal vælge næste nummer på kantine-anlægget. Jeg sørger for den gode stemning og at I bliver rystet sammen på dansegulvet.

Dj til bryllupsfesten – så ring til Allan Flyverskjul i dag på tlf: 26172925 eller book direkte her.